БЗНС основан 1899г.

БЗНС напомня!

Истинският лидер е този, който ще излезе напред за да помири хората и да посочи истинския виновник – задкулисният играч, който се възползва от чистите емоции на децата ни, първо карайки ги да се чувстват фалшиви патриоти, второ капитализирайки техния справедлив гняв към беззаконието и неправдите в политически дивиденти.

От другата страна седи ромският етнос, напълно зависим в йерархическата си социална и икономическа структура от подобно на КОЙ задкулисие. Циганските крале командват гетото, единствено водени от интересите на собствената си власт, а тя е огромна – богатство, способност да държат подвластни стотици хиляди хора,  политическо влияние, което продават на всички избори и не на последно място организирана престъпност,  свързана с наркотици и канали за търговия.

Да не си затваряме очите пред истината. Знаем, че има депутати, чиито мандати са изпълнени основно от ромския вот. Ромите избрали тези депутати не разчитат на тях да ги представляват, даже изобщо не ги познават. Те не стъпват при тях. Обикновените роми под строй, натиск от престъпна организираност,  биват принуждавани да гласуват за хора и партии, които властват в институциите, но гетото не познава. Циганските лидери, барони, крале имат интерес да държат събратята си години на ред в мизерия, необразованост от която деградира и изражда ценностната система на етноса. Тези ромски лидери са в отлични отношения с босове на мафията, олигарсите, някои политически централи и задкулисната власт.

През последните години, няма избори в които ромските емисари да не обикалят предизборните щабове и да спазарят гласове. Някъде те биват гонени, но повечето пъти са добре приети. За тях има отреден бюджет и определени преговарящи в предизборните кампании. Схемите действат от кебапчетата и бирата, през пари на ръка, до религиозно евангелистко овладяване на политическия вот на вярващите роми.

Нека да го повторим: Крадецът , престъпникът няма раса, цвят и религия. Полиция , прокурори и просветители трябва да влезнат в ромските махали, а не фашисти, рокери и футболни агитки. Нека напред  да бъдат онези лидери и партии, които ще откажат да са подвластни на схемите, ще назоват истинските виновници и ще покажат решенията. Част от това решение е да признаем намесата на новата експанзивна, геополитическа стратегия на руската външна политика включваща средствата на: хибридна война, икономически зависимости и разпалване на горещи локални войни, легитимиращи навлизането на руски „спасителни“ войски или „пенсионирани“ руски военни.

„Кой“ седи зад разпалването на конфликти в Гърмен и Орландовци?

Отговорността изисква днес да се опълчим на схемата за дестабилизация на България, която е позната на Балканите и е провокирана от интересите на Путинова Русия. Натрапчиво прави впечатление, че наблюдаваме еднакъв механизъм за разпалване на конфликт:

  1. Провокира се напрежение, чрез битово-криминален конфликт
  2. Бързо се развява знамето на евтиния, но агресивно заразен расизъм.
  3. Струпват се агитки, клубове и разни фенове с радикално и престъпно поведение, подвластни на бивши ченгета от службите.
  4. Пропагандата се засилва и тогава Големият, стар брат нахлува за да спаси било славянските си, било християнските си братя. Тази игра сме я играли и горчиво помним окупатора – СССР, който влезе с войските си да ни подари комунизъм и не излезе 45 години, като ни отне свободата и достойнството.

Дестабилизацията беше изпробвана по две линии и сега виждаме трета.

Първо: Християни срещу мюсюлмани – не сработи. Някак си в България не се мразим на верски принцип.  А можеше на спасение да дойде боголюбивият православен християнин Путин с цялата руска църква и да ни освободи от неверниците.

Второ:  За жалост на клелите се във вярност на СССР идеологическата схема унизени българи, мачкани от американски империалисти, натовски агресори и богати европейци. Тази схема, вече не сработва пълноценно, но успява примерно да вкарва Волен в парламента, което си е 4% обществено влияние. Не може да провокира национално разединение, но осигурява електорат. А можеше на спасение да дойде евразийския Путин и да ни освободи от лошите ЕС и САЩ.

Трето: Какво се появи на хоризонта днес – да се разпали етнически конфликт и то не българи срещу роми, а „славяни срещу цигани“ Колко му е на Путин панслависта да хукне да ни освобождава. Такова напрежение започва да се нагнетява: вчера в Гърмен, днес в Орландовци, утре в друг смесен етнически район. Изкарват децата ни на улиците, а медии държани от руски пари „спонтанно“ започват да излъчват директно, последвани от другите. Русия има опит в пропагандата вече повече от век. Путиновата хибридна война, водена днес и в България може  от тормоза на битовата престъпност  в смесените райони, да ни поведе под старото руско знаме на панславизма.