БЗНС основан 1899г.

Кой какво договори след сблъсъка на мафиотските интереси пред публиката

От днешната пресконференция на управляващата коалиция чухме, че са се разбрали. Не чухме политически позиции, не чухме нищо от причините, които изправиха един срещу друг вицепремиери и председатели на управляващите партии. Чухме, единствено и най-вече, че националистическата тройна коалиция оцеля за пореден път и тя има един единствен крепител в лицето на крайно компроментирания Волен Сидеров, чиито забележки всички са приели.

Управляващата коалиция оцеля за пореден път за още един месец, както каза Каракачанов и ще има време за море и ваканция на този пародиен парламент. А въпросите, повдигнати от сблъсъка на задкулисни и геополитически интереси остава да се договарят по мафиотски, на маса и скрито от публиката.

За пореден път пред екраните блесна златният пръст от времето на Орешарски, започнал кампанията си от Крим, настояващият България да напусне НАТО, биещият студенти и вечният крепител на стабилността – руският наместник в България – Волен Сидеров. Той публично заяви, че целта на кабинета Борисов 3 е да изкара пълен мандат.

За БЗНС е недопустимо Волен Сидеров да определя дневния ред на България, докато театралната опозиция в лицето на БСП го подкрепя мълчаливо. Зад режисираните реплики на правителството проличава една невидима ръка, която контролира както правителството, така и опозицията и президента.

Поредният меркантилен консенсус около стабилността не е в състояние да предотврати предсрочните парламентарни избори, които се очертават като единствения изход.