БЗНС основан 1899г.

Политически цинизъм е БСП да предлагат промяна

лого БЗНССъздателите на всички порочни практики в българския преход към демокрация, наследниците на БКП и ДС днес отново се заявяват като носители на промяна. Хората, които воюваха срещу свободата и демокрацията в България, тези, които спазаряваха националната ни идентичност за република на СССР и които избиваха българските демократи – днес техните наследници публично искат властта в държавата.

Още повече искат да превземат институциите на ЕС. Те, които изпращаха танкове да смазват антикомунистическите революции в Европа, днес искат да са първи в Европарламента. Днес те отново са врагът на Свободна Европа, защото целта им е да я разбият отвътре, за да обслужат интересите на евразийския си господар от Кремъл.

Целта на БСП в предстоящите избори през май ще е да вдигне мощна антиевропейска вълна. Стратегията им е дестабилизация на ЕС по плана на Путин и връщане на България в руската зона на влияние – там, където комисионите за слугинажа им носят житейски комфорт, но предават интересите на държавата и унищожават свободата на нацията.

БСП ли ще говори за корупция?

БСП не може да разследва корупцията в България, след като, прокарвайки я като основен механизъм на властта, тя се превърна в неин носител. Червената корупция спъна предприемачеството на обикновения българин. Тя обслужваше червените олигарси в стремежа им да пленят държавните институции и да монополизират пазара.

Основната цел на новопокръстилата се БСП беше да трансформира заграбените капитали от комунистическите предприятия в нови частни активи. През комунизма и през прехода БКП/БСП неколкократно фалираха държавата и ограбиха българския народ. И най-страшното от гледна точка на нашето бъдеще – тази престъпна банда прокуди най-способните и трудолюбиви българи да търсят реализация в чужбина.

Нека Елена Йончева най-напред разследва дейностите на близката на БСП ДС и намесата на ченгетата в икономиката и политиката ни. Да проучи как бащите на днешните и съпартийци изнесоха капиталите зад граница, как после с тях създаваха фирми и партии. Нека Елена Йончева разследва как Сергей Станишев „загуби“ доклада на ДАНС, докато БСП имаше определяща роля в правителството на тройната коалиция. Защо въпреки обществените очаквания не беше съден?

БСП ли ще реформира прокуратурата?

БСП не са жертвите, те са кадровиците в съдебната власт. Защо нейните членове и поддръжници не се разбунтуваха, когато главният прокурор въведе давност на престъпленията на комунистическия режим? Отговорът е очевиден – защото по този начин Цацаров елиминира възможността от съдебно преследване на незаконно придобитата им собственост и техните престъпления срещу собствения им народ. Така прокуратурата защити БСП, червената олигархия и гарантира спокойствие на децата на висшия ешелон на БКП и ДС.

Греховете на БСП към България са многобройни и непростими. Ето защо тези предатели на нацията никога повече не трябва да имат властта!

БЗНС