БЗНС основан 1899г.

С посещението си при Путин, Радев руши сигурността и предава националния интерес на България

В момент, когато демократичният свят се събира за да се опълчи на политиката водена от Путин, Радев готви посещение в Москва.

В името на България, БЗНС е длъжен да разобличи предателските ходове на хибридната политика на Радев, защото тя обслужва личния режим на Путин.  Визитата, точно сега, на българския президент в Москва е предателство към независимостта на България и колективната, партньорска сигурност.

В момент, когато Кремъл провокира рискови ситуации като нападението над Скрипал и защитава употребата на химическо оръжие от режима на Асад в Сирия – Радев планира демонстративен и знаков поклон към Русия.

БЗНС приема престоящото посещение в Москва като стълб на водената от Радев проруска политика не само в България, но и в Европа. Той адвокатства на режима в Кремъл още от първото си посещение в Брюксел. В ролята си на президент, посещавайки Полша, Радев лобираше за сваляне на санкциите към Русия. Тези актове и всички последвали угоднически действия превърнаха институцията на българския президент в “говорител” на Путин.

С това поредно, раболепно действие Радев ни превръща в ненадежден партньор в евроатлантическите структури и то тогава, когато средата за сигурност е силно влошена!

БЗНС се опасява, че Радев се подчинява на политиката на Кремъл, а не на българския национален интерес.

Защото днес, когато демократичните лидери трябва да покажат воля и непримиримост с инструментите използвани от Путин, Радев ще отиде да се поклони на диктатора.

Легендата, че сме мост между режима на Путин и Европа е само за вътрешна употреба и никой в ЕС не се заблуждава, относно истинските мотиви.

Това не е мост, а канал за влияние на руската, имперска амбиция върху България, Балканите, ЕС и Близкият Изток!