БЗНС основан 1899г.

Политикът демократ, Николай Ненчев демонстрира воля и предаде комунистическите, военни досиета

С волята на реформатор Ненчев предаде комунистическите, военни досиета.

Днес, след четвърт век на преход министър Ненчев доказва, че освен закон е нужна  силна политическа воля и държавническа смелост за да се изобличат  предателите на националната кауза.  След като изобличи корупционните схеми, Ненчев отново показа, че е безкомпромисен демократ и издаде заповед архивите на комунистическото военно разузнаване да бъдат предадени за разсекретяване.

Обществото вече знае, че генезисът на олигархията ни, обслужвана от задкулисието в политиката и икономиката, се корени в агентурата и ръководството на комунистическите тайни служби.

„Българското общество трябва да знае всичко за този период и да не го допуска повече“, каза Ненчев.

С предаването на досиетата на военното разузнаване, Ненчев направи възможно  разобличаването на схемите за контрабанда на стоки и наркотици, каналите за изнасяне на капитали, за пране на пари, за предателства срещу народа, които са разработени от КПСС, БКП и и подчинените им тайни служби. Големите тайни на досиетата ще покажат раждането на олигархията в България. Страхуват се комунистическите военни разузнавачи, чиито имена ще лъснат, като национални предатели, защото са се клели във вярност на чужда държава – СССР. Страхуват се тези  безскрупулни крадци от прехода, защото ще се разкрие как са източвали капитали, от задграничните дружества, например. Страхуват се и мнозина по високите етажи на властта, защото ще стане ясна стълбата по която са израствали в йерархията и #КОЙ обслужват от днешните си позиции във властта.

Цветанка Андреева
Даниела Таринска